015 310 92 75 offerte@venrooijbouw.nl

Het resultaat van ruim 130 jaar bouwen

Vakmanschap sinds 1893

VenrooijBouw, opgericht in 1893 als een bescheiden metselbedrijf in Nootdorp, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwd en toonaangevend bouwbedrijf in de gemeente en omliggende regio. 

VenrooijBouwKwaliteit is het product van meer dan 130 jaar ervaring, gebaseerd op ambacht en vakmanschap. Onze interne focus op kwaliteitsontwikkeling waarborgt de hoogwaardigheid van onze uitgevoerde projecten, wat voor u als opdrachtgever zekerheid betekent. Ons kwaliteitskeurmerk staat garant voor duurzaamheid van materialen en een langdurig eindresultaat.
Bij VenrooijBouwKwaliteit kunt u rekenen op heldere, vaste afspraken en gegarandeerde resultaten zonder onaangename verrassingen achteraf.

Het opbouwen van sterke relaties met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers is voor ons van essentieel belang. Deze samenwerkingen hebben bewezen succesvol te zijn. Onze opdrachtgevers keren regelmatig terug, ongeacht de omvang van het project, getuige van het vertrouwen dat zij in ons hebben. 

Dit vertrouwen wordt versterkt door onze erkenning als Hofleverancier. Als betrouwbaar bouwbedrijf blijven we onze traditie van kwaliteit voortzetten en omarmen we de uitdagingen van de moderne bouwsector met dezelfde passie en toewijding als in 1893.

 

De aanpak van nu

Een succesvol bouwproject vereist heldere afspraken, een strakke planning en vakkundige uitvoering. Nadat de wensen zijn uitgewerkt en de offerte is goedgekeurd, maken we een gedegen projectplan. U heeft één aanspreekpunt en krijgt op gezette tijden de terugkoppeling zoals u die wenst. U kunt het loslaten en verzekerd zijn van een oplevering volgens plan, zonder verrassingen en met garanties. 

De voordelen van VenrooijBouwKwaliteit

  • Bewezen kwaliteit tegen een reële prijs
  • Vakwerk door denkers en doeners
  • Heldere afspraken
  • Eén aanspreekpunt
  • Resultaat zonder verrassingen achteraf
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Meedenken vóór en tijdens het project

Voorbeelden van vakwerk

Aan- en verbouw

U wilt verbouwen om meer ruimte te creëren. Een aanbouw aan de woonkamer, een grotere keuken of de garage omgebouwd tot praktijkruimte. Elke verbouwing begint met het maken van keuzes. Wat voor ruimte wilt u creëren? Welke materialen wilt u gebruiken en welke afwerking wenst op vloeren, muren en plafonds? Wij denken graag met u mee en doen u een realistisch voorstel, waarbij uw wensen voorop staan.

Dakkapel

Een dakkapel zorgt altijd voor extra licht en ruimte. Een mooie dakkapel, die past bij het huis en duurzaam is gebouwd, verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis. VenrooijBouw heeft er vele gerealiseerd. Geknikt, geschakeld of als traditioneel houten opbouw. Wij zijn specialist in maatwerkoplossingen, die we in eigen huis ontwikkelen en maken. Vanzelfsprekend zorgen we voor de plaatsing en afbouw, zodat de nieuwe dakkapel opgaat in de totale dakconstructie.

Dakopbouw

Investeer in extra ruimte en comfort door een volledige dakopbouw op uw bestaande woning of garage te realiseren. Wellicht droomt u van een extra etage met een prachtige nieuwe badkamer. Een dergelijke toevoeging vereist deskundigheid en precisie, met een stevige constructie, gebruik van duurzame materialen en naadloze integratie in de stijl van uw woning. 
Bij VenrooijBouw kunt u op ons rekenen. Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en ontwikkelen en realiseren vervolgens een dakopbouw die perfect aansluit bij uw behoeften en de uitstraling van uw woning verrijkt. Laat ons uw dromen waarmaken met vakmanschap en toewijding.

Onderhoud

Om onnodige hoge kosten op de lange termijn te vermijden, is het van groot belang om regelmatig onderhoud te plegen aan verschillende aspecten van uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk, metselwerk, tegelwerk, stucwerk, deuren, kozijnen, installaties, gevels, daken, goten en de schoorsteen, die allemaal onderhevig zijn aan slijtage en af en toe een mankement kunnen vertonen. Een slimme aanpak om onaangename verrassingen te voorkomen, is het opstellen van een doordacht onderhoudsplan. VenrooijBouw kan samen met u de benodigde onderhoudswerkzaamheden en planning in kaart brengen. Op die manier waarborgen we dat het onderhoud tijdig en volgens afspraak worden uitgevoerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte uitgaven.

Renovatie en restauratie

Uw oudere woning of gebouw heeft behoefte aan een grondige restauratie of renovatie, een taak die specifieke expertise vereist. Daarnaast is een zorgvuldig vooronderzoek cruciaal om te voorkomen dat het pand tijdens het proces structureel beschadigd raakt. Met onze uitgebreide kennis en ervaring nemen wij zowel de voorbereiding als de uitvoering van het project op ons. Bij VenrooijBouw streven we ernaar dat u tijdens de werkzaamheden in het pand kunt blijven wonen en/of werken. De zorgvuldigheid en het vakmanschap is wat past bij VenrooijBouw, ook om uw woongenot of werkplek te waarborgen gedurende het gehele proces.

Utiliteitsbouw

Vooruitgang is essentieel voor het succes van uw bedrijf, en wellicht overweegt u de uitbreiding, verbouwing of zelfs nieuwbouw van uw (huidige) bedrijfspand.

Het realiseren van dergelijke projecten kan echter complex zijn. Met bouwkundige vraagstukken, de noodzaak van een programma van eisen, ontwerpfase en vereiste vergunningen. Bij VenrooijBouw beschikken we over de expertise en ervaring om dit soort projecten op te zetten en succesvol af te ronden. We bieden ondersteuning bij bouw gerelateerde vraagstukken en werken nauw samen met betrouwbare onder- en nevenaannemers.

VenrooijBouw waarborgt dat uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd kunnen doorgaan. Met een gedetailleerd projectplan, installatieadvies, een realistische planning en een transparante offerte minimaliseren we onverwachte verrassingen. Onze zorg wordt duidelijk niet die van u. Het resultaat is een bedrijfspand dat volledig voldoet aan uw visie en behoeften.

Inbraakpreventie

Een inbraak is iets waar niemand op zit te wachten. Door de juiste (bouwkundige) maatregelen te nemen, kunt u het risico op een succesvolle inbraak, aanzienlijk verminderen. Met hoogwaardig inbraak werend hang- en sluitwerk maakt VenrooijBouw ramen en deuren minder kwetsbaar. Ons team staat klaar om professioneel advies te geven over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Dat geeft in elk geval een veilig gevoel.

En ook…

Een klemmende of niet sluitende deur, een lekkage: u herkent het wel. Onhandig en altijd op het verkeerde moment. Ook voor dit soort kleine werkzaamheden in uw woning zijn wij de expert.

Ook voor bijvoorbeeld gevelkozijnen, werkbladen, gevelbetimmeringen en meubels bent u bij VenrooijBouw aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats, met moderne apparatuur en specialistische vakmensen. Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden.