015 310 92 75 offerte@venrooijbouw.nl

Het resultaat van ruim 130 jaar bouwen

Vakmanschap sinds 1893

VenrooijBouwKwaliteit is het resultaat van ruim 130 jaar bouwen vanuit ambacht en vakmanschap. Onze interne kwaliteitsontwikkeling biedt garanties voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk en daarmee zekerheid voor u als opdrachtgever. Ons kwaliteitskeur is een spijkerharde garantie voor een lange levensduur van materialen en eindresultaat. VenrooijBouwKwaliteit staat voor vaste afspraken en zekere resultaten zonder gedoe achteraf.

Een goede relatie met leveranciers en onderaannemers is voor ons essentieel. Zo ook met onze opdrachtgevers. En dat werkt. Regelmatig kloppen zij aan voor weer een volgend project, groot en klein.

Betrouwbaarheid die wordt onderstreept met de erkenning Hofleverancier, het certificaat voor kwaliteit, vooral soliditeit en continuïteit.

De aanpak van nu

Een succesvol bouwproject vereist heldere afspraken, een strakke planning en vakkundige uitvoering. Nadat de wensen zijn uitgewerkt en de offerte is goedgekeurd, maken we een gedegen projectplan. U heeft één aanspreekpunt en krijgt op gezette tijden de terugkoppeling zoals u die wenst. U kunt het loslaten en verzekerd zijn van een oplevering volgens plan, zonder verrassingen en met garanties. Dat is de VenrooijBouwKwaliteit.

De voordelen van VenrooijBouwKwaliteit

  • Bewezen kwaliteit tegen een reële prijs
  • Vakwerk door denkers en doeners
  • Heldere afspraken
  • Eén aanspreekpunt
  • Resultaat zonder verrassingen achteraf
  • Gegarandeerde kwaliteit

Voorbeelden van vakwerk

Aan- en verbouw

U wilt verbouwen om meer ruimte te creëren. Een aanbouw aan de woonkamer, een grotere keuken of de garage omgebouwd tot praktijkruimte. Elke verbouwing begint met het maken van keuzes. Wat voor ruimte wilt u creëren? Welke materialen wilt u gebruiken en welke afwerking wenst op vloeren, muren en plafonds? Wij denken graag met u mee en doen u een realistisch voorstel, waarbij uw wensen voorop staan.

Dakkapel

Een dakkapel zorgt altijd voor extra licht en ruimte. Een mooie dakkapel, die past bij het huis en duurzaam is gebouwd, verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis. VenrooijBouw heeft er vele gerealiseerd. Geknikt, geschakeld of als traditioneel houten opbouw. Wij zijn specialist in maatwerkoplossingen, die we in eigen huis ontwikkelen en maken. Vanzelfsprekend zorgen we voor de plaatsing en afbouw, zodat de nieuwe dakkapel opgaat in de totale dakconstructie.

Dakopbouw

Een volledige dakopbouw op uw bestaande woning of garage betekent veel ruimte. Realiseer een extra etage met misschien wel die extra badkamer. Dat moet goed gebeuren. Met een deugdelijke constructie, van duurzame materialen en passend in de stijl van de woning. VenrooijBouw zorgt er voor. We ontwikkelen en realiseren op basis van uw wensen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt hoge kosten op de langere termijn. Schilder-, metsel-, tegel- en stucwerk, deuren en kozijnen, installaties, gevels, daken, goten, schoorstenen: ze hebben allemaal last van slijtage en zo nu en dan een mankement. Om te voorkomen dat u ineens voor hoge onderhoudskosten staat, is het aan te raden een onderhoudsplan te maken. VenroooijBouw brengt samen met u in kaart wat er aan onderhoud moet gebeuren en wanneer. Wij houden de kalender in de gaten en voeren de afgesproken onderhoudswerkzaamheden uit. Weet u in elk geval dat het op tijd gebeurt.

Renovatie en restauratie

Uw oude huis of gebouw is toe aan een grondige restauratie of renovatie. Daar is specifieke kennis voor nodig. Bovendien moet een gedegen vooronderzoek voorkomen dat het pand tijdens de restauratie of renovatie constructief beschadigd kan raken. Wij beschikken over de benodigde expertise en ervaring, zowel ten aanzien van de voorbereiding als de uitvoering. VenrooijBouw zorgt ervoor dat u tijdens de werkzaamheden in het pand, kunt blijven wonen of werken. Ook dat is VenrooijBouwKwaliteit.

Utiliteitsbouw

Stilstand is achteruitgang, zeker voor uw bedrijf. U loopt met plannen het bestaande bedrijfspand uit te breiden of te verbouwen. Misschien denkt uw wel aan complete nieuwbouw.

Zo’n project kan veelomvattend en complex zijn. Er zijn bouwkundige vragen, een programma van eisen is nodig, net als een ontwerp en de benodigde vergunningen. VenrooijBouw heeft de kennis en ervaring om een dergelijk project ‘op te tuigen’ en tot een goed einde te brengen. Wij bieden ondersteuning bij het oplossen van bouwkundige vragen en werken nauw samen met vaste onder- en nevenaannemers.

VenrooijBouw zorgt dat uw onderneming gewoon kan blijven draaien. Een gedetailleerd projectplan met installatie-advies, een realistische planning en een heldere offerte voorkomen onnodige verrassingen. Onze zorg wordt duidelijk niet die van u. U krijgt het bedrijfspand zoals u dat voor ogen had.

Inbraakpreventie

Niemand zit te wachten op een inbraak. Met de juiste bouwkundige maatregelen kunt u het risico op een geslaagde inbraak serieus verkleinen. Met inbraakwerend hang- en sluitwerk maakt u ramen en deuren minder kwetsbaar. VenrooijBouw biedt professioneel advies over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Dat geeft in elk geval een veilig gevoel.

En ook…

Een klemmende of niet sluitende deur, een lekkage: u herkent het wel. Onhandig en altijd op het verkeerde moment. Ook voor dit soort kleine werkzaamheden in uw woning zijn wij de expert.

Ook voor bijvoorbeeld gevelkozijnen, werkbladen, gevelbetimmeringen en meubels bent u bij VenrooijBouw aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats, met moderne apparatuur en specialistische vakmensen. Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden.